Kitüntetett 9-es honvédek
Práporčík Gusztáv Andreides, ktorý zahynul hrdinskou smrťou, bol vyznamenaný Striebornou medailou za statočnosť 1. triedy. Práporčík Géza Horváth, jednoročný dobrovoľník čatár Ferenc Szamossy, jednoroční dobrovoľníci desiatnici Ervin Schilhabel a Tibor Steiner, desiatnik András Kocsis boli za hrdinský postoj pred nepriateľom vyznamenaní Striebornou medailou za statočnosť 2. triedy.