Kitüntetés
Domobranecký lekár Dr. Hugó Lorenz, rodák zo Spišskej Novej Vsi bol za vynikajúce zásluhy na poli vojenského zdravotníctva vyznamenaný Čestným odznakom Červeného kríža II. triedy s dekoráciou.