A lőcsei segitőirodának!
Zbor nemocnice Červeného kríža v Tatranskej Polianke poslal županovi Arturovi Wielandovi na účet novozaloženej kancelárie Červeného kríža v Levoči dar vo výške 800 korún. Primár nemocnice Dr. Michal Guhr, ktorý má veľké zásluhy na založení kancelárie a zaobstaraní nových darcov pre túto inštitúciu.