Orosz fogságból
Honvédsky nadporučík Dr. Béla Licskó, advokát zo Spišskej Starej Vsi poslal ešte 25. decembra z obce Razdoľnoje pri Vladivostoku dopisovaciu kartu duchovnému z obce Veľká Lesná, ktorú obdržal 22. marca. Píše, že 25. decembra dostal jeho kartu z 3. novembra. Veľmi sa jej potešil, keďže už 4 mesiace nedostal žiadnu správu z domova.