Halálozás
V Spišskom Podhradí zomrela vo veku 84 rokov vdova po Józsefovi Wéberovi. Počas dlhej choroby sa o ňu starali jej dve dcéry Linka a Fánni. Niekdajší manžel bol učiteľom rímskokatolíckej školy v Spišskom Podhradí. Jej syn Aladár je tiež učiteľom v Zadunajsku.