Kitüntetések
Kapitán c. k. 71. pešieho pluku György Orosz, ktorý ako poručík pred niekoľkými rokmi slúžil v Spišskej Novej Vsi, bol za hrdinský postoj pred nepriateľom vyznamenaný Radom železnej koruny 3. triedy s dekoráciou a mečmi. Hlavný účtovník Imre Nagy dostal v 9. honvédskom pešom pluku Strieborný záslužný kríž s korunou na stuhe od medaily za statočnosť.