A Szepesvármegyei élelmezési központ közgyülése Lőcsén Cipész- és szabóműhely felállítása - Neogrády, Lajos 1860-1924
Akciová spoločnosť Vyživovacie centrum Spišskej župy mala 31. marca valné zhromaždenie za predsedníctva Cornela Folgensa. Preseda vyzdvihol zásluhy podžupana Dr. Lajosa Neográdyho a Dr. Eleméra Mattyasovszkyho na založeni centra. Plánujú zriadenie obuvníckej a krajčírskej dielne a celkovo rozšíriť doterajšiu pôsobnosť centra. Článok uváda výročnú správu centra, poďakovania a hospodárske návrhy.