Rendjelviselési engedély
Kráľ povolil, aby plukovník generálneho štábu armády ruszkini Viktor (Győző) Lorx mohol nosiť Stredný kríž kráľovského würtemberského Radu koruny 2. triedy s mečmi a Vojenský záslužný kríž vojvodstva Braunschweigu.