Kitüntetés
Delostrelecký poručík 39. honvédskeho pluku poľných húfnic Arnold Hartmann, rodák zo Spišskej Novej Vsi, bol vyznamenaný veľkou Striebornou medailou za statočnosť a dvomi malými Striebornými medailami za statočnosť.