Személyzeti ügyek a Ksodnál
Vrchný kontrolór Sándor Horváth bol menovaný za vedúceho oddelenia manipulácie s materiálom finančného odboru generálneho riaditeľstva Košicko-bohumínskej železnice. Zo služobných dôvodov boli preložení: úradník Ferenc József Vozárik z hlavného skladu materiálov na finančný odbor v Budapešti, úradník Nándor Kusczák z Ružomberka do Čadce a úradník István Kubacska z Čadce do Žiliny. Manipulantka Margita Erős z Kraľovan a predhrievač Ferencz Ditzend zo Spišskej Novej Vsi odchádzajú zo zväzku železníc. Kancelársky referent István Zvada z Kežmarku zomrel 22. marca 1917.