Katonai kitüntetések
Kráľ vyznamenal za hrdinský postoj pred nepriateľom Vojenským záslužným krížom 3. triedy s dekoráciou a mečmi poručík 67. pešieho pluku Rudolfa (Rezső) Garolliho a poručíkov 67. pešieho pluku v zálohe Otta Wesselyho, Rudolfa Silana, Károlya Rőszlera, Szilárda Schuberta. Najvyššie pochvalné uznanie Signum laudis dostali poručík 85. pešieho pluku v zálohe Rudolf Reszeghy, nadporučík 85. pešieho pluku v zálohe Sándor Balogh a honvédsky nadporučík mimo služby Dr. Róbert Szalóki, rodák zo Spiša.