Dr. Forberger Béla
Hlavný prokurátor mesta Spišská Nová Ves, nadporučík v zálohe Dr. Béla Forberger vydal knihu s názvom 500 nap a Swarmliniában (500 dní v rojnici), v ktorej spracoval svoje poznámky z bojového denníka počas vojenskej služby na fronte. Čistý výnos z predaja pôjde na dobročinné účely. Polovicu z neho dostanú spišské siroty.