Késmárk, Leibic, Szepesbéla és vidéke A "Szepesi Lapok" állandó rovata - Banczik, Samuel Teodor 1881-1924
Článok uvádza list pokladníka sliezskej pobočky Karpatského spolku Maurina Artla z Wroclawi (Breslau) učiteľovi evanjelického lýcea v Kežmarku Jenő (Eugen) Binderovi ohľadom nemeckého ponímania tanečných zábav počas trvania vojny, ktoré sú v Nemecku zakázané.