9-es honvédek kitüntetése
Článok uvádza zoznam vojakov 9. honvédskeho pešieho pluku vyznamenaných Striebornou medailou za statočnosť 1. a 2. triedy. Kadet v zálohe János Morichlatkó bol vyznamenaný Zlatou medailou za stočnosť.