Kitüntetések a hadikölcsönök sikere miatt
Panovník najvyšším rozhodnutím z dňa 17. marca 1917 vydanom v Laxenburgu vyznamenal pre zásluhy dosiahnuté na poli uhorských štátnych vojnových pôžičiek diplomom s pochvalným uznaním riaditeľa kežmarského evanjelického lýcea Károly Brucknera, riaditeľa vyššieho gymnázia v Spišskej Novej Vsi Miklósa Fischera, viceseniora evanjelickej cirvi v obci Stráne pod Tatrami (Tátraalja), duchovného z obce Slovenská Ves (Szepestótfalu) Károlya Kallatha; spišského mestského viceseniora evanjelickej cirkvi Alberta Kübechera z Ľubice, evanjelického duchovného z obce Stráne pod Tatrami Sándora Reicha.