Kilences honvédek kitüntetése
Článok uvádza zoznam vojakov 9. honvédskeho pešieho pluku vyznamenaných Bronzovou medailou za statočnosť, ktorú dostali: desiatnici János Juhás a Ferenc Molnár, vojak András Rusznyák, vojak v zálohe Sándor Tóth, domobranci Kálmán Elek, Miklós Lebeda, Bálint Tóth, András Albrecht, András Rontó, Mihály Zalczer, Kálmán Weisz, desiatnik v zálohe István Zsigó, slobodník Ferenc Biró a domobranecký slobodník András Czvengros.