Egy kitüntetés kapcsán
Redakcia novín v minulom čísle napísala, že lekárnický dôstojník Arnold Friedmann, rodák zo Spišskej Novej Vsi, bol vyznamenaný Zlatým záslužným krížom s korunou. Jeho krstné meno je správne Zoltán a je švagrom spišskonovoveského zastupujúceho účtovníka Móra Lángha.