Német tábornok a honvédek között a 9-es honvédek porosz kitüntetései
Novinami bližšie neuvedený nemecký generál pechoty menom L. pravidelne navštevuje aj vlastibrancov 9. honvédskeho pešieho pluku. Po úspešnom útoku 8. marca 1917 vyznamenával aj vojakov 9. honvédskeho pešieho pluku. Kapitáni Ernő Paksy a Gábor Boros boli vyznamenaní nemeckým Železným kížom II. triedy, nadstrážmajster András Miklós, strážmajster Károly Oláh, čatári György Kusila, Pál Zanyik, András Juhász a vojak Ferenc Asamer boli vyznamenaní pruskou Vojenskou medailou.