A szepessombati szolgabiró gyásza
Dňa 4. apríla 1917 zomrel v Sobranciach vo veku 63 rokov čestný hlavný lekár Užskej župy, okresný a kúpeľný lekár Sobraniec Dr. Gábor Lajos Russay, otec spišskosobotského slúžneho Dr. Gézu Russaya. Pochovali ho v Sobranciach 6. apríla v rímskokatolíckom obrade. Článok uvádza aj mená širokej rodiny zosnulého.