A Poprádon megjelenő "Tátravidék"
Redigovanie v Poprade vychádzajúcich novín Tátravidék opäť prevzal advokát Dr. Bertalan Szita. Redaktor a mestský radný József Fülöpp je kvôli chorobe na liečení v sanatóriu v Budapešti.