Halálozás
Dňa 9. apríla 1917 zomrel vo veku 50 rokov v Gelnici po dlhej chorobe majiteľ továrne na výrobu reťazí Gusztáv Streck. Pohreb mal 11. apríla za veľkej účasti. Zosnulý bol starším bratom advokáta Dr. Imreho Strecka.