Katonai kitüntetés
Práporčík 10. honvédskeho pešieho pluku Jenő Bárdossy, bývalý študent spišskonovoveského gymnázia dostal za hrdinský postoj pri obsadení vrchu Magyaros Striebornú medailu za statočnosť 1. triedy.