Lucsivna fürdőt nem adták el
Redakcia novín dostala informácie, že sa nezrealizoval predaj kúpeľov Lučivná, ktoré chcel pôvodne odkúpiť Úrad pre invalidov. Táto správa sa pravdepodobne týka aj kúpeľov Thurzo, o ktorých predaji sa taktiež uvažovalo.