Sibrafürdő uj bérlője
Spišská Kapitula plánuje dať kúpele Sivá brada (Sibrafürdő) na dlhodobejší prenájom. Hlavným nájomcom je Károly Czepel, zať vdovy po Jánosovi Léberovi, ktorý má v Tešíne vlastnú obchodnú školu a on sám je učiteľom. Nebude však viesť kúpele, ale dá ich do prenájmu svojmu poverencovi z Tešína a vedenia bude účastná aj vdova po Jánosovi Léberovi. Károly Czepel momentálne v nemčine a maďarčine propaguje kúpele Sivá brada a ich okolie, hrad, mesto, Branisko a iné.