Orosz fogságból
Do redakcie novín dorazila dopisovacia karta podaná 12. decembra 1916 v obci Korovince (Žitomirský kraj, Volyňská gubernia, Rusko; dnes Velyki Korovynci, Ukrajina), v ktorej pozdravujú svojich príbuzných nasledovní príslušníci 9. honvédskeho pešieho pluku: Dezső Schrancz z Nálepkova (Merény), Ferenc Kavecsán zo Švedlára, Márton Oelschläger zo Švedlára, Károly Lumnitzer z Mníška nad Hnilcom (Szepesremete), Pál Tarajcsák zo Spišského Podhradia (Szepesváralja) a Mihály Zeleni zo Studenca (Szepeshidegpatak).