Kitüntetett honvédek
Dôstojnícky čakateľ Ferenc Farkas bol opätovne vyznamenaný Striebornou medailou za statočnosť 1. triedy, čatár Károly Oláh a domobranecký slobodník Mihály Abonyi boli vyznamenaní Striebornou medailou za statočnosť 1. triedy, poručík v zálohe Jenő Salamon, strážmajster György Mihók, čatár titulárny strážmajster Mihály Varga, čatár János Mihalics, jednoročný dobrovoľník čatár István Siklaky, čatár István Uhrin, jednoročný dobrovoľník desiatnik Miklós Jaszovszky, desiatnici József Trizna a János Géczi, desiatnik v zálohe János Doszpoj, domobranecký desiatnik János Balogh, slobodníci v zálohe Gyula Krausz a András Vavrik, vojaci Pál Kuzsma, János Rohály, János kollár a János Kuharik, vojaci v zálohe Mihály Kulyhavi a István Plavnyiczki, všetci z 9. honvédskeho pešieho pluku dostali Striebornú medailu za statočnosť 2. triedy.