Előléptetések
Minister kultu a školstva povýšil štátneho učiteľa Antala Rusznyáka z Ľubice (Leibic) do 2. stupňa II. platovej triedy a štátnu učiteľku Evu Wagner z Rudňan (Ötösbánya) do 3. stupňa III. platovej triedy.