Meghalt az iglói munkásbiztositó-pénztár volt igazgatója
Zomrel bývalý riaditeľ spišskonovoveskej pokladne robotníckej poisťovne Antal Hoffman, ktorý na jej čele stál viac rokov. Smútočné oznámenie vydala jeho manželka, rodená Anna Demeter. Mali spolu dve deti Erzsiku a Angyalku. Penzionovaný riaditeľ pokladnice robotníckej poisťovne v Trnave (Nagyszombat) zomrel 18. apríla 1917 vo veku 33 rokov a v 12. roku manželstva po dlhej a ťažkej chorobe. Pochovali ho 20. apríla na rímskokatolíckom cintoríne v obci Úhorná (Dénes).