Uj segédlelkész
Po odchode pomocného evanjelického duchovného Sándora Scherlachera zo Spišskej Novej Vsi si spišskonovoveská evanjelická cirkevná rada na uvoľnené miesto jednohlasne zvolila bratislavského teológa Jánosa Fröhlicha, rodáka zo Spišských Vlachov (Szepesolaszi).