Egy eljegyzési hir kapcsán
Štátny učiteľ Ede Dráveczky z obce Stráže pod Tatrami (Sztrázsa) upozornil redakciu novín, že na vyhlásenie zásnub, podľa ktorého sa zasnúbil s vdovou Annou Bőmisch Ambrózy, noviny od dotknutých osôb nedostali ich splnomocnenie na zverejnenie v rubrike správy.