Iglófüred idénye
Vedenie Novoveských kúpeľov (Iglófüred) sa dostane nových rúk. Riadenie preberie Gyula Meiszner, ktorý pôsobil aj v Tatranskej Lomnici a Smokovci (Tátrafüred), naposledy bol tajomníkom budapeštianskeho hotela Hungária. Povinnosti kúpeľného lekára preberie opäť Dr. Béla Groó. Hostinským zostáva od minulej sezóny Jenő Demjén.