Vivótanfolyam Lőcsén és Iglón
Redakcia oznamuje, že v prípade dostatočného počtu záujemcov by bratislavský diplomovaný šermiarsky majster Ferenc Tóth otvoril kurz v Spišskej Novej Vsi a Levoči. Kráľovský školský inšpektor Gyula Rajcsányi, ktorý je sám známym šermiarom, odporúča Ferenca Tótha.