67-esek hősök
Za hrdinský postoj pred nepriateľom boli u 67. pešieho pluku dostali vyznamenanie od októbra 1916 do januára 1917: major Róbert Kis-Kónya Vojenský záslužný kríž 3. triedy s dekoráciou a bronzové Signum laudis, nadporučík István Brauner dostal bronzové a strieborné Signum laudis, nadporučík László Holénia bronzové a strieborné Signum laudis, nadporučík Viktor Voloszinovits Signum laudis, poručík Viktor Cséplő bronzové Signum laudis, poručík Imre Gallotsik Vojenský záslužný kríž 3. triedy s dekoráciou, poručík Gusztáv Schütze (padol) bronzové Signum laudis, poručík Arthur Lichtig (zajatec) Vojenský záslužný kríž 3. triedy s dekoráciou, dobrovoľník Géza Andamkovics veľkú Striebornú medailu za statočnosť, práporčík Ferenc Rácz malú Striebornú medailu za statočnosť, pešiaci Rudolf Czihi, Nándor Löwy, András Szegyor dostali Bronzovú medailu za statočnosť.