Tscheik Ernő
Učiteľ kreslenia, umelecký maliar Ernő Tscheik, ktorý je ako honvédsky nadporučík v zálohe v ruskom zajatí, má na súčasnej jarnej výstave jeden z jeho tatranských akvarelov. Obraz sa predal za 200 korún.