A főispánnál Kijelentések a politikáról, élelmezésről, felmentésekről és szinigazgató-választásról
Zodpovedný redaktor novín Szepesi Lapok sa pýtal spišského hlavného župana Artura Wielanda ohľadom otázok súčasnej politickej situácie, pomerov zásobovania potravinami v najbližších mesiacoch, revízie oslobodení od vojenskej povinnosti a voľby nového divadelného riaditeľa.