A lőcsei dispensaire uj helyiségben
Levočský dispenzár pod vedením Dr. Bartolomeja (Bertalan) Rozsnyaiho získal nové priestory na ulici Gusztáva Hermanna č. 8, pri tejto príležitosti s ním dvaja Spišskonovovešťania urobili rozhovor o nových priestoroch, vybavení a pracovnej náplni dispenzára.