Városi közgyülés
Mestská rada mesta Spišská Nová Ves mala 25. apríla valné zhromaždenie, na ktorom mal primátor Cornel Folgens prejav o nedávno zosnulom učiteľovi a poslancovi Martinovi Rothovi. Jeho miesto v mestskej rade zaujme Vencel Krebs. Schôdza ďalej preberala hospodárske a finančné otázky mesta.