Katonai kitüntetések
Kráľ udeli poručíkovi 85. pešieho pluku Jenő Madarászovi, ktorý padol v boji s nepriateľom, Vojenský záslužná kríž 3. triedy s dekoráciou. Bronzovú medailu za statočnosť dostali: domobranec Vilmos Steindler, domobranecký desiatnik Ferenc Vincze, vojaci Majer Feder a Dezső Kauffmann, domobranci Béla Barnás a Mihály Petrish z 9. honvédskeho pešieho pluku.