Burgyán Aladár
Článok uvádza stručný nekrológ zosnulého politika Aladára Burgyána, ktorý pôsobil za volebný obvod Kežmarok ako parlamentný poslanec v Budapešti ako zástupca Strany nezávislosti a 48. roku od r. 1905 a opätovne od r. 1910 ako poslanec Robotníckej strany. Zomrel 30. apríla 1917 v Budapešti.