Képviselőválasztás a késmárki kerületben
Vo volebnom obvode Kežmarok po smrti politika Aladára Burgyána, ktorý pôsobil ako parlamentný poslanec v Budapešti za Robotnícku stranu, budú voľby na parlamentného poslanca. Podľa koaličných dohôd bude môcť byť kandidát jedine z Robotníckej strany. Celý volebný obvod, vrátane hlavného župana by sa prikláňal k voľbe súčasného štátneho tajomníka ministerstva obchodu, baróna Dr. Vilmosa Lersa, ak by prijal kandidatúru. Ak by sa to nepodarilo by prišli do úvahy podžupan Dr. Lajos Neogrády, Dr. Andor Sponer, spišskonovoveský hlavný slúžny barón Dr. Aladár Wieland, kežmarskí advokáti Dr. Elemér Mattyasovszky a Dr. Tibor Kéler. Priemyselmé a obchodné kruhy by radi videli na kandidátke maiteľa textilnej továrne Károly Weina.