Változás az iglói tartalékkórház parancsnokságában
Plukovný lekár, veliteľ spišskonovoveskej záložnej nemocnice Dr. János Dán bude v polovici mája vyslaný na frontovú službu. Od začiatku vojny bol veliteľom tejto nemocnice. Jeho nástupcom bude štábny lekár Dr. Leopold (Lipót) Pejcic.