Katonai kinevezés
Práporčík 10. honvédskeho pešieho pluku Jenő Bárdossy, spišský rodák, ktorý bol za hrdinský postoj pri obsadení vrchu Magyaros vyznamenaný Striebornou medailou za statočnosť 1. triedy, bol povýšený na poručíka.