Gellért Henrik fogtechnikus felől
Pacienti z celej Spišskej župy zubného technika Henrika Gellérta, ktorý už vyše jeden a pol roka vykonáva vojenskú službu, sa pýtajú dokedy zostane v meste. Redakcia novín touto formou odpovedá, že teraz dostal od svojho veliteľa dovolenku do konca mája a zdržiava sa v Spišskej Novej Vsi.