Nyugtázás
Sumu 10 korún, ktorú poslal zdravotnícky poručík János Marcsek pre základinu vdov a sirôt 9. honvédskeho pešieho pluku, prebral na mieste určenia v Košiciach veliteľ vojenskej správy plukovník Issekuz, korý o tom informoval redakciu novín.