Előléptetések és kinevezések a cs. kir. szab. kassa-oderbergi vasut alkalmazottai körében május 1-től számitva
Článok na pokračovanie o zmenách na postoch u Košicko-bohumínskej železnice (Ksod.) uvádza zoznamy zamestnancov povýšených v jednotlivých platových skupinách, triedach a stupňoch.