Kilences honvédek kitüntetése
Článok uvádza zoznam vyznamenaných vojakov 9. honvédskeho pešieho pluku: Striebornú medailu za statočnosť 1. triedy dostal práporčík v zálohe József Jendruscsik, Striebornú medailu za statočnosť 2. triedy dostal opätovne: strážmajster András Paszter a Striebornú medailu za statočnosť 2. triedy dostali: jednoročný dobrovoľný desiatnik Gyula Göntér, jednoročný dobrovoľný čatár József Trizna, práporčík v zálohe Endre Zsverin, vojak István Jasz, jednoroční dobrovoľní desiatnici Jenő Sándor a Zoltán Mihalik, domobranec Lajos Kaufmann, vojak András Hajd, vojak v zálohe Samuel Csáti, domobranec Peter Spisák, domobranecký desiatnik Miklós Balla, domobranecký slobodník Bálint Molnár, slobodník v zálohe János Csekő, domobranecký čatár József Maszurák, desiatnik v zálohe János Szilágyi, strážmajster András Nagy, slobodník v zálohe József Ruszinszki, domobranec Kálmán Elek, práporčík v zálohe László Szeghó, poručík v zálohe Bálint Hubay, jednoročný dobrovoľný slobodník Vilmos Lukács, jednoročný dobrovoľný desiatnik Miklós Hubay, čatár József Balogh, desiatnik v zálohe Mihály Richweisz, vojak József Polák, práporčík v zálohe Nándor Mehringer, domobranecký práporčík András Dániel Szabó, práporčík v zálohe Géza Horváth, vojaci Miklós Gyuk a János Babik.