Kilences honvédek kitüntetése
Článok uvádza zoznam vyznamenaných vojakov 9. honvédskeho pešieho pluku. Striebornú medailu za statočnosť 2. triedy dostali: vojak Lajos Kótai, práporčík v zálohe Ferenc Jamniczky, dôstojnícky čakatelia Hugó Policzer, Antal Füller, Sándor Darabant, Ferenc Remisovszky, čatár József Sipos, čatári v zálohe György Imre Endre, András Sütő, domobranecký čatár Károly Noghe, desiatnik János Jávorszky, desiatnici v zálohe János Kavalecz, József Topolyi, domobranecký slobodník András Benya, vojak Lajos Korpás, domobranec János Dlugos, vojak János Kalafut, domobranecký poručík Gusztáv Haasz, vojak v zálohe József Kozel.