A késmárki képviselőválasztás
Po smrti parlamentného poslanca Aladára Burgyána dorazil odpis parlamentu do ústredného župného výboru, podľa ktorého sa uvoľnilo miesto mandátu kežmarského volebného obvodu. Na základe prijatia odpisu treba do 24 hodín usporiadať voľbu poslanca a do 8 dní zvolať ústredný výbor. Župný hlavný notár a zástupca podžupana Brunó Ujfalussy zvolal výbor na 15. mája. Oficiálnym kandidátom Robotníckej strany kežmarského volebného obvodu je Dr. Tibor Kéler.