Előléptetett kisdedovónők
Minister kultu a školstva povýšil učiteľky štátnych materských škôl Erzsébet Bartsch Iván z Krompách (Korompa) a Etelku Balogh Ebergényi zo Spišskej Novej Vsi (Igló) podľa ich služobnej doby a vyplatil im vyššie osobné príspevky.