Szepesi Egyesület Budapesten (Báró Wieland Artur főispán, dr. Neogrády Lajos alispán, Münnich Kálmán udv. tanácsos képviselő, dr. Engelmayer Ödön főszolgabiró, dr. Wrchovszky Ottó polgármester, Wein Károly gyártulajdonos, dr. Kéler Tibor ügyvéd látogatása. Az egyesületi alapszabályoknak kiegészitése az Otthonra vonatkozólag. Ismét 14 uj rendes és pártoló tag belépése. Beszédek.)
Spišský spolok v Budapešti mal 4. mája 1917 v Budapešti zasadnutie spolku. Zasadnutie otvoril predseda Dr. Pál Haberern, ktorý zaknihoval aj veľkú podporu nedávno zosnulého Aladára Burgyána. Oficiálny zapisovateľ Spišského spolku jenő Krisch prečítal zápisnicu z minulého volebného výboru. Zo základiny Dr. Aurela Münnicha bolo výborom schválených 40 korún štipendia pre poslucháča práva Ernőa Flachbarta z Gelnice. Zasadanie navštívili župana barón Artur Wieland, podžupan Dr. Ľudovít Neogrády, parlamentný poslanec Koloman Münnich, hlavný slúžny Dr. Edmund Engelmayer a kežmarský primátor Dr. Otto Wrchovszky. Následne boli na návrh kráľovského radcu a dvorského tajomníka Antala Döllera prijatí noví riadni a podporujúci členovia spolku u zapisovateľa a pokladníka spolku. Článok uvádza ich zoznam. Po skončení oficiálnej časti zasadnutia predniesol reč Károly Wein. Po ňom mal prejav generálporučík Gyula Ludmann. Ďalším rečníkom bol spišský župan barón Artur Wieland. Článok uvádza aj zoznam účastníkov zasadnutia.